Forskning og vitenskapelig utvikling

Raskere utvikling av livsforandrende medisiner

Nye medisiner gir nytt håp. Lilly har alltid presset vitenskapens grenser slik at sykdommer som er uhelbredelige i dag kan behandles i morgen. Det kan sies at det ligger i vårt DNA. Ved å oppnå våre mål, hjelper vi andre med å oppnå sine.

Det har aldri vært bedre utsikter for å kunne endre menneskers liv. Fremskritt i forståelsen av biologi, ikke minst kartleggingen av det menneskelige genom, har gitt ny innsikt - noe som har gitt forskerne på Lilly og våre samarbeidspartnere mer styrke og presisjon i behandlingen av sykdommer.

Forskning og vitenskapelig utvikling

Når det gjelder forskning og utvikling, er vårt mål å oppdage og levere innovative medisiner som forbedrer livene til mennesker rundt om i verden. Det er utfordrende, dyrt og ofte assosiert med nederlag. Men selv når vi mislykkes, fremmer vi medisinsk vitenskap og forståelse ved å lære mer om sykdom, biologi og kjemi - og til slutt bringer vi nye løsninger et skritt nærmere virkeligheten.

Gjennom hele vår historie har vi belyst noen av de vanskeligste helseproblemene man kjenner - diabetes, hjerte- og karsykdommer, smittsomme sykdommer, nevrologiske lidelser, kreft og mye mer. Og jakten vår fortsetter.